RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Рукометаши Јединства наставили традицију

Некадашњи првотимци брчанског Јединства, као и њихове колеге које данас носе дрес рукометног клуба „Јединство 2015“ наставили су једну лијепу традицију и посљедњег викенда у јулу, одиграли ревијалну утакмицу на стадиону малих спортова „Блатуша“.„Ово је већ пети пут да се љети окупљамо и одиграмо ревијалну утакмицу након које се дружимо и евоцирамо успомене на вријеме када смо заједно бранили боје нашег клуба. Лијепо је да се подсјетимо тих времена. И наставићемо традицију“ река нам је Славиша Игњић, тренер Јединства.

Из Холандије, гдје зарађује печалбарски рукометни тренерски хљеб, на дружење је стигао Ђорђе Стевановић  које га , како каже подсјећа на вријеме када су свакодневно долазили на „Блатушу“ и почињали прве рукометне кораке.

– Лијепо је доћи у Брчко и срести драге људе и некадашње саиграче са којима сам дијелио најљепше тренутке. Баш се добро осјећам“, кратко је прокоментарисао долазак Стевановић. Из Београда је стигао Стефан Душанић који често сврати у родни град и посјети родитеље.  Са њим у екипи са жутим дресовима наступили су још:Петричевић, Игњић, Стевановић, Радовановић, Дачић, Ђокић и Дашић.

Боје „бијеле“ екипе бранили су : Дражен и Мишо Стојановић, Суботић, Петровић, Мешановић, Палијан , Михајловић, Максимовић, Ђуркић, Пијуновић.

Утакмицу је са трибина пратио и њихов некадашњи тренер Зоран Стевановић који им се заједно са Предрагом Душанићем, бившим чланом Управног одбора клуба, придружио на вечери. Као и обично и овог пута одређену суму новца о којој нису жељели говорити, рукометаши су уручили једном свом пријатељу.Након утакмице којој нико није запамтио резултат, рукометаши Јединства наставили су дружење до дубоко у ноћ евоцирајући  успомене на вријеме када су Jединству крчили пут успјеха  широм БиХ.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Predsjednik Skupštine Đorđa Kojić primio rukometaše Jedinstva

Admir Kadrić

Девети пораз рукометашица „Јединства“

Admir Kadrić

Рукометашице „Јединства“ у суботу дочекују „Кривају“

Admir Kadrić