RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Rukometaši „Lokomotive“ poraženi od „Krivaje“ 29:32

Jesenji dio takmičarske sezone rukometaši brčanske „Lokomotive“ su na žalost završili porazom pred svojom publikom.

Puleni Zorana Milunovića izgubili su meč od ekipe „Krivaja“ iz Zavidovića rezultatom 29:32, mada su bili bolji,posebno u prvom dijelu i poluvrijeme završili vodstvom od 19:17. – Mislim da smo zaslužili pobjedu međutim, sudije iz Mostara su pokvarili čaroliju čiste sportske igre“, – rekao je trener domaćih Milunović.

Lokomotiva je poslednja na tabeli Premijer lige BiH sa svega 3 osvojena boda iz jedne pobjede. Nakon mečeva trinaestog kola uslijedila je pauza u ligaškom nadmetanju koja će trajati najmanje mjesec dana.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ŽRK „Jedinstvo“ Brčko: Intenzivne pripreme za kup i prvenstvo

Radio Brčko

Trinaesti LOKOMOTIVA KUP 2015 počinje u petak 18.decembra

Admir Kadrić

Tokom vikenda Međunarodni rukometni turnir „Trofej Brčko distrikta BiH 2019“

Radio Brčko