RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Rukometni savez Bosne i Hercegovine kažnjen sa 3.500 eura

Kako se navodi u saopštenju, kazna je izrečena zbog toga što selektor Bilal Šuman nije posjedovao potrebnu licencu za vođenje ekipe tokom Evropskog prvenstva 2020. godine koje se održalo u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Potvrđeno je i da RS BiH može podnijeti žalbu Apelacionoj komisiji u roku od sedam dana.

Podsjetimo, rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine gostovati u Njemačkoj.

Izabranici Bilala Šumana u ovaj susret ulaze desetkovani koronavirusom i pokušat će se suprotstaviti jednoj od najjačih reprezentacija svijeta sa samo 11 igrača.

Meč Njemačka – BiH igra se danas od 16:15 sati uz direktan prijenos na Areni Sport i BHT1, a možete pratiti i tekstualni prijenos na portalu Klix.ba.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Austrija: Doktorica kažnjena sa 2.700 eura nakon amputacije pogrešne noge pacijentu

Radio Brčko

Njemački FK “Borusija” kažnjen sa 75.000 evra zbog kršenja zaštitnih mjera

Radio Brčko

Hrvatska: Kažnjen jer je nosio majicu na kojoj je naslikana marihuana

Sandra Živković