RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Руководство „Видовданске трке“ захвалило се званичницима Брчко дистрикта БиХ

У писму које је данас упутио Борислав Ђурђевић, предсједник Управног одбора „Видовданске трке“ градоначелнику и шефу Полиције Брчко дистрикта БиХ др Анти Домићу и Горану Лујићу, изражена је велика захвалност за помоћ коју су пружили приликом сертификације стазе за Трку која ће се одржати и ове године. У писму се каже:

” Велико нам је задовољство да изразимо искрену захвалност на веома професионалном односу припадника полиције приликом сертификације стазе за Видовданску трку коју је прошлог викенда вршила екипа Свјетске атлетске федерације (ИААФ) на челу са господином Рајнером Сосом.

Истовремено Вама, и свим припадницима полиције који су били ангажовани на том веома одговорном задатку преносим и захвалност господина Рајнера чија је оцјена да је професионализам при асистенцији припадника полиције Дистрикта најбољи примјер за многе градове свијета.

Овом приликом захваљујемо се и градоначелнику дистрикта Брчко на свесрдној подршци коју нам је исказао у извршавању ове веома одговорне активности, чијом је реализацијим Видовданска трка направила најкрупнији корак у одбрани статуса атлетског такмичења највишег глобалног ранга.

Овакав професионални однос доприноси веома позитивној слици о граду Брчко, његовим герађанима и свим службама и сигурни смо да ће град Брчко у будућности имати велике користи од тога.

Предсједник УО    Борислав Ђурђевић

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.