RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoMagazinSport

САГАПО „БИМАЛ ЈЕДИНСТВО“ !

Одбојкашице брчанског „Бимал Јединства“ су се пласирале у шеснаестину финала Челенџ купа. Оне су синоћ пред пуном салом Гимназије у Брчком савладале екипу АЕК из Атине резултатом 3:0 (25:23,25:20,25:12), а потом сасвим убједљиво (15:5) освојиле и златни сет који их води у наредни ниво.

За „Бимал Јединство“ наступиле су Ајла Параџик, Сандра Митровић, Дијана Васић, Амира Хусић, Аријана Окука, Жана Драгутиновић, Милана Божић, Сандра Чоралић, Ајла Синановић, Александра Видовић, Верица Симић и Вера Костић.

– Снимили смо их на првој утакмици коју смо изгубили 3:0 у Атини па смо овдје имали одговоре на све њихове нападе,- каже Горан Хаџић,тренер бх-шампиона.

– Ово је остварење нашег сна.Играле смо као једна а догодила нам се и публика. Хвала навијачима од срца. Ништа нам није преостало друго него да побиједимо. Желимо даље, па ето,…каже капитен „Бимал Јединства“ Александра Видовић, несумљиво најбољи поентер у мечу против Гркиња.

Посебну улогу у остварењу побједе над грчким вицешампионом имала је публика, навијачи „Бимал Јединства“ који су успјели надгласати бубњеве и двадесетак грлатих и вјерних навијача из Грчке. Гости су сасвим пристојно навијали за свој АЕК, пјевајући често „Сагапо АЕК“! (Волим те АЕК).

 

Највјероватнији противник Брчанкама у шеснаестини финала Челенџ купа је украјинска екипа која ће, и за то постоји велика вјероватноћа, обје утакмице одиграти у Брчком.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Одбојкаши Јединства спремају Меморијални турнир у октобру

Admir Kadrić

Одбојка – Брчанке против Тузланки убједљиво 3:0

Admir Kadrić

Одбојкаши брчанског Јединства дочекују шампиона Румније

Admir Kadrić