RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Семинар за одбојкашке тренере у Брчком водио проф др Горан Нешић

У организацији Удружења одбојкашких тренера Републике Српске предходног викедна је у Брчком реализован семинар за одбојкашке тренере. Семинар је водио проф др Горан Нешић,позати стручњак у свијету одбoјке и редовни професор на београдском Факултету физичке културе уз асистенцију такође истакнутог тренера Љиљане Михајловске. Након теоретског дијела који је реализован у Хотелу Европа практични тренинг је обављен у Спортској дворани Економске школе гдје су демонстранти биле кадеткиње и јуниорке Женског одбојкaшког клуба „Бимал Јединство“ Брчко које је водио Мирсад Елезовић.

– Семинар у Брчком је круна овогодишње наше активности након што смо реализовали кампове у Требињу и Бања Луци,- рекао је за Радио Брчко Зоран Видаковић,предсједник Удружења одбојкашких тренера Републике Српске захваљујући се на помоћи домаћинима,Женском одбојкашког клубу „Бимал Јединство“ и граду Брчком. Проф др Горан Нешић: Задовољство је увек бити у граду који је одбојкашки град.Неки пут је било и лоше било доћи у Брчко пошто изгубиш утакмицу али  у последњих 17-18 година, како долазим у Републику Српску, у БиХ, увек ми је лепо међу људима који су из одбојкашке,тренерске бранше… У овом граду је шампионска атмосфера,људи су одбојкашки настројени и увек ми је лепо овде..

Синиша Руљ, селектор јуниорске Репрезентације БиХ:

Семинари су добра мјеста на којима се увијек може нешто ново научити. И овога пута имамо доброг предавача у лику професора Нешића и свима може користити знање стечено на семинару…

Мирсад Елезовић, један од тренера у ЖОК „Бимал Јединство“ Брчко:

Мислим да је семинар доста добро успио.Професор Нешић је показао доста добрих,корисних вјежби уз помоћ наших јуниорки и надам се да ће овај семинар позитивно утицати на даљи развој бх-одбојке…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ŽOK „Jedinstvo“protiv Rumunki, a odbojkaši „Mladosti“ protiv „Istanbula“

Admir Kadrić

ЦИК БиХ: Тужилаштво дистрикта бриљантан примјер на спречавању изборних манипулација

Миљана Ђурђевић

Na pijesku Ficibajra oštre formu za Mediteranske igre u Peskari

Admir Kadrić