RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

ШАМПАЊАЦ – ПЕТНАЕСТИ ПУТ!

Одбојкашице ЖОК „Бимал Јединство“ су у финалној серији плеј офф такмичења побиједиле екипу ЖОК „ГАЦКО“ из Гацка 2:1 у мечевима (први у Брчком 15.04.побједа 3:1;  други у Гацку 19.04.  пораз 3:1 и у суботу пред пуном салом Гимназије у Брчком 3:1 ).

„Брчанске принцезе“ – екипа тренера Смаила Пезеровића дјеловала је потпуно самоувјерено и снажно отворила меч резултатом у првом сету 25:10. Гачанке – екипа тренера Саше Слијепчевића све до трећег сета није успјела да заустави нападе Брчанки, предвођене техничаром Ајлом Хаџић која је, захваљујући стабилном пријему нарочито либера Ајле Омерхоџић, маштовито запошљавала  не само Ивану Радовић, Јовану Биберџић, Душку Кењало, него и средњаке Ану Гајић и капитена Жану Драгутиновић.

Тако је други сет освојен резултатом 25:18 , а трећи сет су освојиле гошће 21:25. Нарочито су се истакле Хелена Поповић,Тамара Витковић и Тијана Аџић … Драгоцјену помоћ у трећем сету Гачанке су имале и од тридесетак навијача који су заиста примјерно бодрили одбојкашице Гацка са трибина.

Што се тиче навијача „Бимал Јединства“ коначно су положили испит у четвртом сету када су брујали дланови и трубе са трибина док је техничар домаћих шарала по мрежи, од антене до антене, ласерски дијелећи лопте својим нападачима до коначних 25:15 у завршном сету.

Сребрне и златне медаље  најбољим одбојкашицама у БиХ уручили су Наташа Пуцар, члан Управног одбора и Есад Омерхоџић, предсједник ЖОК „Бимал Јединство“ – најтрофејнијег клуба у Брчко дистрикту БиХ. Велики пехар ОС БИХ капитену „Бимал Јединства“ уручио је Синиша Милић, предсједник Скуптине Брчко дистрикта БиХ, а свим одбојкашицама је честитао предсједник ОС БиХ Милутин Поповић.

Брчко је у суботу видјело најбољу одбојку у сезони и петнаести пут добило шампиона државе у женској одбојци. Петнаести пут је све тјеснија дворана брчанске Гимназије мирисала на шампањац а сезона пред нама мирише на Лигу шампиона.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Шеснаести пехар одбојкашког КУПа РС у рукама Брчанки

Radio Brčko

Tri brčanske pobjede u četrnaestom kolu

Radio Brčko

Odbojka: Titule prvaka pripale Brčkom i Sarajevu

Radio Brčko