RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

SP Katar: Utakmice E i F grupe, vatreni protiv Kanade

Utakmicama drugog kola u grupama E i F danas se nastavlja grupna faza Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru. Utakmice možete pratiti u programu BHRT-a, kao i na platformama BH Telecoma.

Za one koji nisu u svojim domovima ili uz male ekrane utakmice i sve u vezi sa Svjetskim prvenstvom u Kataru moći će pratiti putem našeg portala bhrt.ba. Bit će dostupna dva streama, BHT1 i BHT HD, kao i stream našeg radija.

Osmi takmičarski dan na Mundijalu u Kataru počinje duelom između na stadionu Ahmad Bin Ali, utakmicom grupe E između Japana i Kostarike.

U 14 sati na rasporedu je utakmica između Belgije i Maroka, u grupi F FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru.

Zlatko Dalić i Vatreni na megdanu protiv Džona Herdmana i Javorovih listova u 17 sati na stadionu Kalifa u utakmici grupe F.

Posljednji meč osmog dana Mundijala u Kataru odigrat će reprezentacije na jednoj strani Crvena furija, na drugoj Elf. Španija protiv Njemačke, ko će imati bolju taktiku, Hanzi Flik ili Luis Enrike?

Sve ovo pratite u direktnim prenosima na BHRT-u

BHRT

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

FIFA pohvalila reforme Katara na polju zaštite radničkih prava

Radio Brčko

SP Katar: Osam stadiona u krugu 50 km

Radio Brčko

FIFA usvojila deset novih pravila

Radio Brčko