RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Stojković izbornik Srbije do 2026. godine

Foto: BHRT

Nogometni savez Srbije produžio je ugovor sa izbornikom Draganom Stojkovićem do 2026. godine, objavila je agencija Beta.

“Produženje suradnje s izbornikom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Nogometnog saveza Srbije da naša A reprezentacija nastavi nizati uspjehe iu narednom razdoblju, što se odnosi i na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Odluka će biti službeno usvojena na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak 27. svibnja”, stoji na stranicama Saveza.

Stojković je vodio Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022., a vodit će je i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta. Također, s reprezentacijom se plasirao u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi s radom i nakon natjecanja u Njemačkoj.

Europsko prvenstvo održat će se od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj, a Srbija će igrati u skupini C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

Izvor: BHRT

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.