RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Tender za nastavak radova na gradskom stadionu za 15-tak dana

Javni poziv za odabir izvodjača, koji će nastaviti radove na Gradskom stadionu, biće raspisan u narednih 15-tak dana, kako bi se realizovalo   oko 1.800.000 maraka raspoloživih sedstava u budžetu distrikta  za radove na tzv.zapadnoj tribini.

«Nakon perioda u kom smo korigovali prvobitni projekat kompleksa Gradskog stadiona, u narednih nekoliko dana, konačna prilagodjena verzija projekta biće završena. Osnovna ideja je okončati radove koji bi zapadnu tribinu hidro izolovali te omogućili nastavaak druge faze radova»,rekao je šef Pododjela za javne objekte Vlade distrikta Slavko Medunić.

Javni poziv za odabir izvodjača za pomenutu fazu radova, kažu u ovom pododjelu, trebao bi biti raspisan u narednih 15-tak dana.

«Kada bi kompletni radovi na zapadnoj tribini mogli biti završeni zavisiće od dinamike izdvajanja  budžetskih sredstava i rokova za njihovu potpunu implementaciju»,naglasio je Medunić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.