RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijestiSport

U četvrtak će biti poznat BIMAL-ov putnik u Brazil

U četvrtak, 29.maja 2014. godine u 9 sati na benzinskoj pumpi CEROL na ulazu u Agro-industrijski kompleks BiH biće obavljeno javno izvlačenje dobitnika nagradne igre BIMAL, AGRAGOLD i MINGOS COFFEE Vode vas u Brazil.
Poznati bh. domaći brendovi BIMAL jestivo ulje, AGRAGOLD šećer i MINGOS COFFEE kafa, u periodu od 7.marta do 6.maja omogućili su veliku nagradnu igru na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.
Najsrećniji potrošač nekog od proizvoda BIMAL ulja, AGRAGOLD šećera i MINGOS COFFEE kafe nagrada dobiće putovanje u Brazil koje podrazumijeva puni aranžman za dvije osobe u periodu od 10.juna . do 19.juna ove godine . Druga nagrada je LCD televizor , a treća nagrada su dresovi i šalovi
Svaki kupac koji je u periodu trajanja nagradne igre kupio po jedan proizvod BIMAL ulja, AGRAGOLD šećera i MINGOS COFFEE kafe u bilo kojem pakovanju stekao je pravo učešća u nagradnoj igri.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.