RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

U nedjelju otvaranje 19. Međunarodnog Bajramskog turnira u malom fudbalu

U nedjelju, 26. decembra 2021. godine u sali JU „Ekonomske škole“ Brčko bit će otvoren 19. Međunarodni Bajramski turnir u malom fudbalu.

Svečano će ga otvoriti gradonačelnik Brčko distrikta koji je kazao kako će dati svoj doprinos u realizaciji ovog turnira, jer se radi o jednom od najznačajnijih sportskih događaja u Brčko distriktu kojim se različite generacije, posebno učenici osnovnih i srednjih škola, potiču na bavljenje sportom.

Na turniru će sudjelovati sve kategorije, od pjetlića do veterana, a novina ovogodišnjeg turnira je organiziranje takmičenja u konkurenciji djevojaka, pod nazivom Memorijal „Dževad Bekić Džeko“.

Turnir će trajati do 05. januara 2022. godine kada će se najuspješnijim pojedincima i ekipama dodijeliti pripadajuće nagrade i zahvalnice.

Foto: ilustracija

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Kadrić i Stjepanović obišli početak radova na „Blatuši“

Sanita Jerković Ibrahimović

Изјава за јавност Еседа Кадрића, градоначелника Брчко дистрикта БиХ

Radio Brčko

Gradonačelnik Kadrić: Topli obrok svima u visini od pet maraka dnevno

Admir Kadrić