Video dana

Preporuka “Radio Brčkog” – Film “Train to Busan”

“Train to Busan” jedan je od najpopularnijih filmova o zombijima. Također, jedan od najuspješnijih i najunosnijih južnokorejskih uradaka. Tipičan film o zombijima u kojima su zombiji samo oruđe za prikaz ljudskog karaktera, zapravo je suvremena priča o našem ponašanju. Kreativno.

Seok je vrlo zaposlen razveden otac koji pokušava balansirati posao i privatni život. Nezadovoljna očevim zalaganjem, njegova kćer htjela je otići kod majke. Nije ju mogao pustiti da ide sama vlakom pa je odlučio ići s njom. Rastegnut između brige za kćer i telefonskih poziva dogodilo se nešto još gore. Pojavili su se zombiji. U kritičnim situacijama naše pravo lice izađe na površinu. Stoga, kroz film ćete vidjeti različite karaktere te njihove dobre i loše strane.

Kako bi se jedni spasili, drugi su morali biti žrtvovani. Tko je preživio? Je li itko?

Film sa prevodom možete besplatno pogledati putem linka https://www.filmoviplex.com/sa-prevodom/18278-train-to-busan.html

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button