RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Brčko: U toku završne pripreme za učešće u sarajevskoj “Trci za život”

Brčansko srce, udruženje koje okuplja oboljele od malignih bolesti intenzivira aktivnosti s ciljem učešća u manifestaciji „Trka za život“, koja se održava u Sarajevu i na kojoj učestvuju predstavnici različitih udruženja iz cijele Bosne i hercegovine.

“U gradovima širom Bosne i Hercegovine, pa i u Brčkom, prijave za učešće na ovoj manifestaciji biće organizovane osmog septembra u najužoj gradskoj zoni“, rekla je predsjednica udruženja Brčansko srce Ramiza Musić, dodavši da će trka biti održana prvog oktobra.

U Brčanskom srcu vjeruju da će interes za odlazak u Sarajevo, kao i ranijih godina, i ovoga puta biti izuzetan.

„Sve predsjednice udruženja žena, za svoje članice prikupe prijave odnosno novac, od 15 maraka po osobi te organizuju prevoz autobusom. Gotovo sam sigurna da će prvog oktobra za Sarajevo krenuti petnaestak autobusa, što nas svrstava među najbronije učesnike koji stižu izvan Sarajeva“, naglasila je Ramiza Musić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!