RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHIzbori 2020

CIK BiH izradio video spotove uoči Lokalnih izbora

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine u okviru informativne kampanje za Lokalne izbore 2020. godine izradila je značajan broj video spotova koji mogu dati odgovore na pitanja u vezi s izbornim procesom u Bosni i Hercegovini.

Neki od spotova su “Izborne prevare”, “Glasanje u uvjetima pandemije Covid-19”, “Kako glasati”, “Tajnost glasanja”, “Pomoć drugog lica” kao i motivirajući spot “Izbori-tvoje pravo”, saopćeno je iz CIK-a.

Linkovi za spot “Izborne prevare” na tri jezičke varijete: VIDEO , VIDEO , VIDEO

Linkovi za spot “Glasanje u uvjetima pandemije COVID-19” na tri jezičke varijante: VIDEO , VIDEO , VIDEO

Linkovi za spot “Kako glasati” na tri jezičke varijante VIDEO , VIDEO , VIDEO

Spot “Tajnost glasanja” može se pogledati na: VIDEO , VIDEO , VIDEO

Spot “Pomoć drugog lica” na: VIDEO , VIDEO , VIDEO

Linkovi za spot “Izbori-tvoje pravo”: VIDEO , VIDEO , VIDEO

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

CIK BiH u ponoć objavio preliminarne, nezvanične, nekompletne izborne rezultate

Radio Brčko

CIK BiH traži deset miliona KM za nabavku nove tehnologije

Radio Brčko

БиХ: Омогућено гласање путем конзуларно-дипломатске мреже

Radio Brčko