BiH

JP Putevi Brčko: Naredne godine izgradnja novog kružnog toka na Bulevaru i parkinga kod Bolnice

Uprkos svim problemima i poteškoćama koje je prouzrokovala pandemija korona virusa, JP “Putevi Brčko” ovu godinu privodi kraju sa izvršenim poslovnim ciljevima planiranim u 2020. godini.

“U JP “Putevi Brčko” su izdvojena sredstva za izgradnju tri nova kružna toka od kojih je izgradnja onog na Bulevaru na izlazu iz EŠ naselja sasvim izvijesna jer su obezbijeđene neophodne dozvole, te se početak njegove izgradnje očekuje na proljeće”, naglasio je Vlado Jevtić direktor ovog preduzeća govoreći o planovima za narednu godinu.

Vlado Jevtić Direktor JP Putevi Brčko

On je dodao da se u narednoj godini očekuje izgradnja i novog parkinga kod bolnice sa oko 200 parking mjesta za šta će biti utrošeno 365 hiljada KM.

JP Putevi bi uskoro trebali dobiti i rezultate izvršene Analize o eventualnoj sanaciji i rekonstrukciji postojećeg mosta preko rijeke Save ili potrebi da se gradi novi most što će biti proslijeđeno Skupštini Brčko distriktu na donošenje konačne odluke.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button