RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Motoremont – Vaš partner u poljoprivredi

Preduzeće sa iskustvom od preko 20 godina u sektoru poljoprivredne mehanizacije je Motoremont iz Gradiške.
Osnovano 2001. godine i od tada posluje u segmentu prodaje rezervnih dijelova za traktore, viljuškare, kombajne, teretna vozila, kao i pružanju servisnih usluga za iste.

Raspolažu prodajno uslužnim prostorom od oko 700m2. U programu rezervnih dijelova pokrivaju gotovo sve brendove mehanizacije iz zapadne produkcije sa obimnim lagerom rezervnih dijelova, kao i mogućnošću direktne narudžbe. Komitenti preduzeća Motoremont su mnoga pravna i fizička lica sa prostora Bosne i Hercegovine kao i regiona. Njihovu bazu kupaca čini preko 2.000 zadovoljnih klijenata. Surađuju sa vrhunskim proizvođačima i dilerima rezervnih dijelova iz cijele Evrope i svijeta. Servisne usluge su dostupne za gotovo sve tipove i vrste traktora, viljuškara, kombajna i građevinskih mašina. Servisna ekipa Motoremonta je viskokvalifikovana i obučena prema evropskim standardima. Motoremont vrši remonte motora, mjenjača, kompletnih poljoprivrednih mašina, te dijagnostiku istih.

Motoremont d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer jednog od vodećih brendova u svijetu Case IH za cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine. U ponudi imaju nove traktore, kombajne, balirke, prskalice i ostalu poljoprivrednu mehanizaciju. Obezbijeđen servis i orginalni rezervni dijelovi.

Motoremont Gradiška zastupa dosta poznatih brendova među kojima su: Avant, Unia Machinery, Agromerkur, Fimaks, Hauer, Petronas (ulja i maziva).

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.