BiH

Pomozimo Mileni Božić pozivom na humanitarni broj 1403!

Jedan poziv 1403, korak je bliže cilju!

Pomozimo Mileni Božić pozivom na humanitarni broj 1403!

Podsjećamo da je ova mlada djevojka, pomagala svojim roditeljima u dvorištu, kad je jedna mašina uhvatila njenu vezanu kosu u rep i skinula sklap glave zajedno sa mišićima čela, mišićima sljepočnica i arkadu lijevog oka. Milena je hitno prevezena u Banju Luku gdje je imala dvije operacije, ali nažalost njen skalp nisu uspjeli vratiti, a sa tim i sve ostale dijelove.

Da bi zatvorili njenu veliku ranu, koristili su kožu sa butnog dijela i jedne i druge noge. Ostatak operacija je uradjen na VMA.

Za operacije, nastavak liječenja i oporavak, potrebna joj je pomoć svih nas. Budimo humani! Pomoći možemo i uplatom preko žiro računa  (BiH): 1995 7260 010590 64, te broj žiro računa za pomoć iz inostranstva:

SWIFT CODE: ABSBBA22, Sparkasse bank DD BiH, Zmaja od Bosne 7, BiH 71 000 Sarajevo
BA3919957260010590 64

Milena Božić, Ostojićevo, 174
76 300 Bijeljina
Bosnia and Herzegovina

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button