RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

U B. Kostajnici sutra Dan žalosti zbog tragične smrti mladića i djevojke

U Bosanskoj Kostajnici nedjelja, 31. siječanj proglašen je Danom žalosti zbog tragične smrti dvije mlade osobe s područja te općine.

Dan žalosti bit će obilježen spuštanjem zastava na pola koplja ispred zgrade Općine, javnim poduzećima, javnim ustanovama i svim organizacijama, poduzećima i društvima na području općine.

Na Dan žalosti na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati glazba u ugostiteljskim objektima.

Obveza elektronskih medija s područja Bosanske Kostajnice je da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti.

Podsjetimo, beživotna tijela 29-godišnjeg mladića i 19-godišnje djevojke pronađena su jutros u automobilu koji je bio parkiran u objektu u izgradnji u Bosanskoj Kostajnici, a pretpostavlja se da je uzrok njihove smrti gušenje ugljen-monoksidom.

(vijesti.ba)

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Саопштење српских политичких партија поводом непроглашавања 4. августа Даном жалости

Radio Brčko

U Kazahstanu dan žalosti

Radio Brčko

U Hadžićima danas Dan žalosti zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći

Radio Brčko