RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Važno obavještenje građanima JP “Radio Brčko”

Obavještavamo javnost da je jutros, nepoznati muškarac, upućivao pozive građanima na području Tuzle predstavljajući se kao zaposleni u „Radiju Brčko“ nudeći im razne nagrade povodom obilježavanja godišnjice ove medijske kuće, a što nema nikakve veze sa Javnom ustanovom „Radio Brčko“.

Ova medijska kuća trenutno ne obilježava nikakvu godišnjicu niti dodjeljuje nagrade tim povodom, te ne upućuje nikakve pozive na službene i privatne brojeve telefona građana.

Molimo sve one koji prime ovakav poziv, bez obzira u kom gradu se nalaze, da to prijave Policiji Brčko distrikta na broj 049/233 – 200.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: И суботом скраћено радно вријеме шалтера благајне ЈП “Комунално”

Radio Brčko

JP “Komunalno Brčko”: Obavještenje za kupce električne energije za srijedu i četvrtak

Radio Brčko

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

Radio Brčko