BiH

Vlada FBiH: Izdvojeno 145.000 KM za zatvaranje kolektivnih centara

Danas donesenom Odlukom, Vlada FBiH je odobrila izdvajanje 145.000 KM iz ovogodišnjeg Proračuna FBiH za sufinanciranje Projekta CEB II – „Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja pružanjem javnih stambenih rješenja” za 2021. godinu.

Sredstva su izdvojena s proračunske pozicije namijenjene sudjelovanju Vlade FBiH u zajedničkim projektima koje financira međunarodna zajednica.

Inače, projekt CEB II se financira kreditnim sredstvima Razvojne banke Vijeća Europe u iznosu od 78,83 milijuna KM i proračuna FBiH za sufinanciranje 0,88 milijuna KM, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button