RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Одржан час одбојке

У склопу обиљежавања 23. годишњице Брчко дистрикта данас је на одбојкашком терену у насељу “ЕШ” одржан одбојкашки час, а организатор je Клуб одбојке на пијеску “Side Оut” Брчко који је предвидио да се на једном мјесту окупе сви регистровани одбојкашки клубови као и све генерације љубитеља одбојке у Брчком.

У име Владе Брчко дистрикта ову манифестацију отворио је шеф Одјељења за Јавну безбједност Богдан Братић који је истакао да га радује велики број љубитеља одбојке окупљених на једном мјесту.
„Данашње окупљање у овом броју још једном потврђује чињеницу да Брчко носи епитет “град одбојке”. Надам се да ће ово прерасти у још озбиљнију причу и да ће се у наредним годинама оваква манифестрација редовно одржавана у Дистрикту“, истакако је Братић.

У име организатора представник Клуба одбојке на пијеску “Side Out” Брчко  Драго теодоровић каже да је идеја да се на једном мјесту окупе сви клубови и одбојкашке академије из нашег града на једном мјесту и да се представи овај спорт кроз идеју Брчко – град одбојке.
„Идеја је да будемо сарадници ван терена. Можемо бити противници на терену, али сарадни сигурно ван њега, како би омогућили боље спортско сутра нашој дјеци“, рекао је Теодоровић и додао да су данас на терену и бивши, тренутно активни и будући одбојкаши из Брчког.
Он је изразио наду да ће и убудуће ова манифестација бити осмишљена као одбојкашки празник.
Члан брчанског клуба одбојке на пијеску Дарио Никић се у име организатора данашње манифестације захвалио Влади дистрикта, што је омогућила, да се кроз овако једну манифестацију подигне свијест о значају овог спорта.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Tri brčanske ekipe u finalu odbojkaškog plej offa

Admir Kadrić