RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Angažovani i ribolovci

Šest čamaca i dvadestak članova brčanskog Udruženja ribolovaca “Kečiga” trenutno iseljavaju pograničnu Policiju Brčko distrikta BiH.

Zoran Stanišić, član ovog udruženja, kazao je da se upravo tovari hrana da se dostavi brodarima koji su već tri dana bez hrane i vode.

Prema njegovim riječima, ribolovci ovog udruženja angažovani su od sinoć i u pripravnosti su 24 sata.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.