RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

BBI banka uz šampionski Fudbalski klub „Sarajevo“ i u 2019. godini

Saradnja između BBI banke i Fudbalskog kluba “Sarajevo” nastavlja se i u 2019. godini. BBI banka, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala je rad Fudbalskog kluba “Sarajevo” i njegovu ulogu u razvoju mladih, talentiranih bh. fudbalera i podržala realizaciju infrastrukturalnog projekta za Akademiju Bordo kluba.

Čestitamo FK Sarajevo na osvajanju duple krune u protekloj sezoni u kojoj smo bili ponosni partner i sponzor. Radujemo se nastavku uspješne saradnje između ova dva brenda i ostvarivanju pozitivnih efekata. Nastavićemo i u budućnosti biti pouzdan partner, potvrđujući našu neupitnu opredijeljenost razvoju Bosne i Hercegovine“, kazao je Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International, ujedno zaželivši sreću i uspjeh svim kategorijama FK “Sarajevo” u predstojećoj sezoni 2019/20.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima. BBI banka je danas jedna od najbrže rastućih banak u Bosni i Hercegovini, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U okviru BBI banke posluje i BBI VIP Business Club, čiji je član FK “Sarajevo”.

BBI banka od 2010. godine uspješno organizuje najprestižniju međunarodnu investicijsku konferenciju u regionu – Sarajevo Business Forum (SBF), te iz godine u godinu u glavnom gradu BiH okuplja neke od najuticajnijih osoba iz svijeta biznisa, a od 2018. godine organizuje i Međunarodni sajam halal-industrije Sarajevo Halal Fair (SHF).

FK “Sarajevo” je krajem 2016. godine uspješno realizirao infrastrukturni projekt izgradnje tribine u Trening Centru. Tako je u sklopu terena, koji nosi ime po jednoj od legendi Bordo kluba, Želimira Vidovića Kelija, okončana izgradnja tribine, a realizacija ovog projekta izgradnje tribine omogućena je angažmanom Fudbalskog kluba “Sarajevo”, uz podršku prijatelja i partnera kluba, od kojih je jedan upravo bila i BBI banka.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Objavljen Javni poziv za subvencioniranu Liniju BBI banke i Općine Ilijaš

Radio Brčko

BBI VIP Business Club: SHF 2019 jedinstvena prilika bh. proizvođačima da se predstave na svjetskom halal-tržištu

Radio Brčko

Objavljen konkurs za 100 novih stipendija BBI banke iz fonda „Sheikh Saleh Kamel“

Radio Brčko