RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Besplatan prijevoz na glasovanje u Županju za Hrvatske državljane u Brčkom

Generalni Konzulat Republike Hrvatske iz Tuzle obavještava sve državljane Republike Hrvatske koji imaju adresu u Republici Hrvatskoj, a koji se zbog stanja elementarne nepogode privremeno nalaze u Brčko Distriktu da će sutra, nedjelja 25.5.2014. godine imati organiziran prijevoz autobusom za Županju kako bi mogli pristupiti glasovanjuna izborima za Europski parlament.

Prijevoz autobusom iz Brčkog bit će organiziran u 10. sati, 13.00 sati te u 16.00 sati sa mjesta polaska – krug kasarne na Trgu pravde kod Omladinskog centra u Brčko Distriktu BiH.

Također će za sve po završetku glasovanja biti obezbijeđen i prijevoz natrag u Brčko.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.