RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Božićna čestitka Vijeća Stranke za BiH u Brčkom

U ime svih članova Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i u svoje ime, svim pravoslavcima u Brčkom, Bosni i Hercegovini i širom svijeta čestitam Božić uz iskrene želje da ga provedu u dobrom zdravlju, porodičnoj sreći i blagostanju.

Bosni i Hercegovini je više nego ikada potrebno uzajamno uvažavanje, poštivanje i iskrenost, te bih svima poželio da to bude dio našeg međusobnog darivanja.

Neka nas ove poruke učvrste na tom putu, neka nas pomognu i podstaknu da budemo bolji građani, komšije, vjernici i ljudi.

Predsjednik Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu

Brčko distrikt Bosne i Hercegovine

Prim. dr. Zijad Nišić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Честитка предсједника и потпредсједника Скупштине поводом православног Божића

Radio Brčko

Stranka za BiH Brčko: Čestitka povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH – suština jeste suživot različitosti

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom katoličkog Božića

Radio Brčko