Brčko

Брчко: Почело уклањање новогодишње декоративне расвјете

Након завршетка манифестације „Чари зиме“ радници Јавног предузећа „Комунално Брчко“ почели су данас са уклањањем дијела новогишње украсне расвијете у центру града, потврдили су из овог предузећа.

Портапрол ЈП „Комунално Брчко“ Суад Бурић рекао је да ће активност на уклањању украсне расвјете трајати до краја текуће седмице.

„Неки ће украси остати на стубовима уличне расвјете јер је то уобичајена пракса као и због евентуалних кварова јер су украси јако осјетљиви. На овај начин се смањењују трошкови а дио новогодишње украсне расвјете који остаје на неким стубовима током цијеле године биће искључен са мреже напајања електричном енергијом“, рекао је Бурић.

Он је додао да ове године ово предузеће није набављало нове украсе али је изразио наду да ће се изнаћи још средстава да за набавку нових и бољих украса како би се и на тај начин привукли туристи у наш град.

Грађани са којим смо разговарали данас углавном нису задивољни новогодишњим украсима и начином на који су постављени те траже да се обнове и повећа њихова видљивост.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!