RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Предсједник СББ БиХ Фахрудин Радончић уручио 100 нових чланских картица

Предсједник Савеза за бољу будућност Босне и Херцегoвине Фахрудин Радончић заједно са брчанским руководством СББ уручио је синоћ стотину  чланских картица новим члановима у Брчко Дистрикту.

Он је пред препуном салом Дома Ислахијет на трибини СББ Брчко дистрикта рекао да је ова странка изгубила прошле изборе због изборне крађе и најавио велики повратак у политички живот БиХ. Радончић је похвалио рад локалног СББ рекавши да ова странка има одличне предиспозиције да поправи претходни изборни резултат у Брчком.

„Доста људи ме је у посљедње вријеме звало и питало хоће ли се СББ покренути. Након што је јасно да је државна мафија поражена и да се њени главни ударници налазе по притворима и да је „династија“ пала, СББ има историјски резултат јер је био главни носилац те борбе и највећа жртва,“ рекао је Радoночић додајући да повратак у политички живот почиње управо у Брчком зато што је овај град најважнија тачка која повезује БиХ.

Он је политичку ситуацију у БиХ оцијенио као превише узбуркану са популизмом и политичким тучама те са премало развојних пројеката који би извукли БиХ из кризе.

Предсједница СББ Брчко Ина Памукчић рекла је приликом уручења чланских картица новим члановима да је ова страна тек десет мјесеци дио локалне власти и да су на добром путу да успјешно наставе даље.

„Ушли смо динамитно у власт у нади да промјенимo нашу заједницу и средину. Да смо пуно радили и јесмо, да смо задовољни резултатима и нисмо јер смо очекивали да се ствари брже могу мијењати али воље за даљи рад не изостаје и потврда нашег рада је овај скуп на којем примамо стотину нових чланова“, навела је Ина Памукчић изражавајући задовољство што се ова странка у Брчком непрестано шири и расте.

Новoпримљени члан СББ Брчко  Амир Мусић рекао је након уручења чланске картице да је изабрао ову странку због јасних циљева странке да се млади људи задрже у овој земљи.

„Ову странку води младо руковоство које има јасне циљеве и начин вођења политике у овој локалној заједници,“ рекао је Мусић.

Аделиса Џонлић нови члана СББ истиче да је због бриге према младима изабрала да буде члан ове странке.

„Фокус страначке политике је на младима и доста младих имају шансу преко ове странке да остваре велике резултате и изграде ову земљу“, нагласила је Џонлић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Radončić u zvaničnoj posjeti Zagrebu

Radio Brčko

Brčko: SBB upriličio svečanu dodjelu članskih kartica

Radio Brčko

Radončić: Ministarstvo će podržati zabranu ulaska u BiH

Radio Brčko