RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom Nove godine

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Godina koju ispraćamo je istovremeno prva godina mandata novog saziva Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, te u novu 2022. godinu ulazimo s optimizmom i uvjerenjem da ćemo u njoj završiti sve što smo započeli, kao i to da ćemo pokrenuti i realizovati nove ideje i projekte kako bismo stvorili bolje uslove u našoj lokalnoj zajednici.

Iako smo se tokom godine susreli sa brojnim poteškoćama, održali smo ekonomsku i političku stabilnost i uvjereni smo da ćemo tako nastaviti uz još jače razumijevanje, kompromis i toleranciju.

Vjerujemo da će nastupajuća 2022. godina na svim poljima života i rada biti uspješnija za sve građane Brčko distrikta BiH.

Vama i vašim porodicama želimo mnogo zdravlja, sreće i uspjeha.

Sretna Nova, 2022. godina!

Zamjenik gradonačelnika                                             Gradonačelnik

Anto Domić                                                                  Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Gradonačelnik primio organizatore i sudionike Međunarodnog teniskog turnira „Prohema“ Brčko

Radio Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Nove 2021. godine

Radio Brčko

Brčko: Treća osnovna škola uskoro dobija sportsko igralište

Mirsad Zahirović