RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Četvrta osnovna škola održala Dan otvorenih vrata

Tradicionalno, treću godinu zaredom, Čevrta osnovna škola je održala “Dan otvorenih vrata”. Cilj je bio da se trud, uložen u toku tekuće školske godine, priikaže roditeljima, budućim učenicima, te da  se na takav način vrati sjaj ovoj školi.  Glavni pokazatelj da je ova škola na dobrom putu je 61 evidentiran učenik, trenutno upisane djece za narednu školsku godinu.

“Djecu kroz vannastavne aktivnosti želimo da sklonimo sa ulice i od negativnih stvari koje ih okružuju” – rekla je direktorica JU Četvrte OŠ, gospođa Zumka Grabus.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Počela online nastava u brčanskim školama

Sandra Živković

Osnovna muzička škola organizovala „Dan otvorenih vrata“

Sanita Jerković Ibrahimović

Dan otvorenih vrata u Muzičkoj školi Brčko

Radio Brčko