RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Delegacija Ambasade Francuske na čelu sa Policijskim atašeom boravila u posjeti Policiji

Danas je u posjeti Policiji Brčko distrikta BiH boravila delegacija Ambasade republike Francuske, koju je predvodio Policijski ataše.

Posjeta je upriličena u okviru jačanja saradnje u oblasti unutrašnje bezbjednosti, a posebno u borbi protiv krijumčarenja vatrenog oružja, municije i exploziva, a nakon Sporazuma o donaciji potpisanog između Ministarstva bezbjednosti BiH i Ministarstva Vanjskih poslova republike Francuske, kojom prilikom je policijskim agencijama u BiH doniran Automatizovani balistički identifikacioni sistem EVOFINDER.

Policija  Brčko distrikta BiH je jedna od policijskih agencija kojoj je doniran navedeni sistem i danas su nakon sastanka delegacije Ambasade republike Francuske i šefa PBDBiH sa saradnicima, dogovoreni dalji koraci u saradnji.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Oduzeto auto od višestrukog povratnika u izvršenju najtežih saobraćajnih prekršaja

Radio Brčko

Brčko: Prosjačenje u porastu

Gorana Antić

Policija Brčko distrikta BiH nastavlja aktivnosti u predmetu kodnog naziva ”Grant”

Radio Brčko