Brčko

U službenoj posjeti brčanskoj Policiji boravio direktor SIPA-e

Danas je u službenoj posjeti Policiji Brčko distrikta BiH boravio direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Darko Ćulum.

Na sastanku održanom u prostorijama šef Policije Brčko distrikta BiH, Goran Pisić i direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Darko Ćulum razgovarali su o brojnim aspektima rada policijskih agencija u skladu sa zakonom propisanim nadležnostima.

Tokom sastanka su iskazali obostrano zadovoljstvo na dosadašnjim vidovima saradnje između policijskih organa, a izvršena je analiza zajedničkog postupanja po predmetima koji su rađeni, predmetima koji su u toku i predmetima koji će biti realizovani u narednom periodu.

Foto: sipa.gov.ba

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button