RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Gradonačelnik Kadrić obišao izlagače manifestacije „Čari zime“

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić danas je obišao sudionike manifestacije „Čari zime“, koja je otvorena zadnjega dana 2020. godine na gradskom trgu.

U neformalnoj atmosferi gradonačelnik Kadrić razgovarao je s izlagačima koji su istaknuli da je ovo za njih veoma značajna prigoda da plasiraju svoje proizvode, pogotovo u vrijeme pandemije koronavirusa, kada svi posluju u smanjenom opsegu.

„Želja nam je da uz poštovanje epidemioloških mjera upotpunimo blagdansku atmosferu u našemu gradu, ponudimo građanima dodatni sadržaj ali i pružimo šansu za zaradu onima koji žele izložiti svoje proizvode. Drago mi je što sam čuo pozitivne komentare od samih sudionika“, rekao je gradonačelnik Kadrić.

„Čari zime u Brčko distriktu BiH“ trajat će mjesec dana i otvorene su za posjetitelje svakim danom do 21.00 sat, a izložene su novogodišnje delicije, umjetnine, suveniri i ostali proizvodi prilagođeni novogodišnjim praznicima.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Kadrić i Stjepanović obišli početak radova na „Blatuši“

Sanita Jerković Ibrahimović

Супервизор Скенлан и амбасадор Аустрије Хартман посјетили дистрикт Брчко

Миљана Ђурђевић

Brčko: Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom 25. novembra – Dana državnosti BiH

Radio Brčko