RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Objavljena konačna rang-lista za dodjelu stipendija

Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine objavljuje Konačnu rang-listu za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa studija s područja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine koji su ostvarili pravo na stipendiju za period od 1. 1. 2022. do 31. 7. 2022. godine.

“Obavještavamo studente prvog ciklusa studija koji se nalaze na Konačnoj rang listi studenata i koji su ostvarili pravo na stipendiju, zaključno sa rednim brojem 174. (do linije) i studente drugog ciklusa koji su ostvarili pravo na stipendiju da je termin za potpisivanje Ugovora o stipendiranju od 9. do 16. decembra 2022. godine u prostorijama Pododjeljenja za visoko obrazovanje i nauku ( JU Treća osnovna škola, III sprat, kancelarija br. 18) u dnevnom terminu od 08:00 do 15:00 sati, Studenti su obavezni donijeti potvrdu banke o broju računa na ime studenta i uvjerenje o upisu 2022/2023 akademske godine ukoliko je student prvi put upisao narednu godinu studija.

Za studente prvog ciklusa studija od rednog broja 175. (ispod linije) pa do rednog broja 198. termin potpisivanja Ugovora o stipendiranju je od 16. do 20. decembra 2022. godine u prostorijama Pododjeljenja za visoko obrazovanje i nauku (JU Treća osnovna škola, III sprat, kancelarija br. 18) u dnevnom terminu od 8 do 15 sati, Studenti su obavezni donijeti potvrdu banke o broju računa na ime studenta i uvjerenje o upisu 2022/2023 akademske godine ukoliko je student prvi put upisao narednu godinu studija.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 049/216-894.”

Konačnu rang-listu možete pogledati ovdje: Konačna rang lista – Stipendije.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Ove školske godine iz srednjih škola izlazi 692 maturanta

Mirsad Arnautović

Brčko distrikt: Obezbijeđena sredstva za stipendiranje 170 studenata u ovoj godini

Mirsad Arnautović

Brčko: Od naredne školske godine stipendije i za srednjoškolce

Admir Kadrić