RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Odazovite se akciji “Imaš maturalnu haljinu, pokloni je”

Kako bi maturalna večer bila u sjaju, članovi Asocijacije mladih Brčko distrikta BiH odlučili su da organizuju akciju pod nazivom “Imaš maturalnu haljinu, pokloni je!”.

Cilj je da svi oni, kojima prekrasna haljina stoji u ormaru, posude ovaj odjevni predmet djevojci koja proslavlja maturu i tako joj maturalnu večer učine ljepšom.

Svi oni koji žele učestvovati u akciji “Imaš maturalnu haljinu, pokloni je!” mogu se prijaviti na info@asocijacija.net

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Започела акција сaкупљања лектире за школу у Доњем Брезику

Миљана Ђурђевић

Sarajevo: Nijedno dijete bez paketića za Novu godinu

Radio Brčko

Održano predavanje na temu „Iznenadna srčana smrt kod sportista“

Sandra Živković