RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Predsjednik Skupštine Distrikta bez daljih konkretnih prijedloga za brčanski Sindikat

Predsjedništvo brčanskog Sindikata ne smatra dovoljno kvalitetnom ponudu koju je javno iznio predsjednik Skupštine Distrikta Siniša Milić, predloživši da se s ciljem ublažavanja posljedica inflacije, ali i uzimajući u obzir najavljene odnosno započete štrajkove, osigura jednokratna isplata pomoći od 300 maraka za uposlenike u javnoj upravi sa srednjim i nižim stručnim spremama.

“Mislim da je moj prijedlog bio korektan, pa donekle iskristalisan i sa ljudima iz Sindikata, te me je iznenadilo odbijanje ovakvog prijedloga. U svakom slučaju postoji spremnost na dalje razgovore, te ću svakako pratiti razvoj cjelokupne situacije, no nisam siguran da ću ja lično u narednom periodu davati konkretne prijedloge za razrješenje situacije“, rekao je Milić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!