RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Prilika da predstavite svoju ponudu na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U sklopu učešća Turističke organizacije Brčko distrikta BiH na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara, u toku je javni poziv svim građanima i ugostiteljskim objektima koji žele u sklopu sajma predstaviti događaje koje organizuju, ponudu kao i turističke atrakcije koje mogu privući posjetioce u grad.

„Međunarodni sajam turizma u Beogradu jedna je od najznačajnijih turističkih manifestacija na Balkanu i zaista je velika čast predstavljati Brčko, jer će na sajmu učestovati stotine izlagača iz zemalja kao što su Kambodža, Ekvador, Libija, Indonezija, Kuba i mnoge druge. Sav materijal koji dobijemo bit će izložen na našem štandu koji ćemo predstaviti posjetiocima sajma“, rekla je Marica Markoljević, viša stručna saradnica u Turističkoj organizaciji Brčko distrikta BiH.

Sajam turizma za posjetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi, zbog čega je ovaj sajam idealna prilika da lokalni ugostitelji predstave svoju ponudu, događaje koje organizuju i sve što može biti zanimljivo potencijalnim posjetiocima u našem gradu.

Sav digitalni  i štampani materijal, fotografije i promotivne video snimke zainteresovani građani i ugostiteljski objekti koji žele svoju ponudu predstaviti na sajmu, mogu dostaviti svakim radnim danom u prostorije Turističke organizacije od 8 do 16 sati. Rok za predaju materijala je 16. februar 2024. godine.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.