RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Privremena obustava i zabrana saobraćaja dana 29.06.2019. godine

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja, na dan 29.06.2019. godine u gradu Brčko, za vrijeme održavanja smotre folklora.

Privremena obustava i zabrana saobraćaja, će se provoditi na dan 29.06.2019  godine u vremenskom intervalu od 18:oo do 18:3o sati, u gradu Brčko, na relaciji: ulica Jovana Dučića – Bulevar mira – ulicom Ive Andrića – dijelom ulice Bosne Srebrene do stadiona malih sportova “Blatuša”

Navedenog dana, saobraćaj će biti regulisan uz pomoć saobraćajne signalizacije, redara organizatora, uz upute od strane Policije Brčko distrikta BiH i isti će biti preusmjeravan alternativnim pravcima.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Policija Distrikta provela aktivnosti na realizaciji akcije kodnog naziva “POLIGON”

Radio Brčko

Brčko: Šef Policije učestvovao na prvom sastanku Koordinacijskog foruma direktora policijskih tijela

Radio Brčko

Brčko: Poziv za prijavu sudjelovanja u “Ljetnoj policijskoj školi – 2021“

Radio Brčko