Brčko

Brčko: Privremena obustava i zabrana saobraćaja od danas do 31. avgusta

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na relaciji: “Magistralni put M.14.1 od kružnog toka Ilićka do table grada u Gredicama”.

Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provoditi u periodu od 27.08.2020.godine do 31.08.2020.godine u vremenskom intervalu od 07:00 do 18:00 sati zbog izvođenja radova rehabilitacije dionice magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka Ilićka do table grada u Gredicama.

U navedenom vremenskom periodu, saobraćaj će biti preusmjeravan alternativnim putnim komunikacijama i to:

  • Dionica 1 za putnička vozila

Iz pravca grada Brčko prema Bijeljini saobraćaj se usmjerava sa kružnog toka „Ilićka“ saobraćajnicama kroz naselje Ilićka na ulicu prema „Laseru“, kroz „bescarinsku zonu“ i dalje na put R458 (ul. Vukosavačka) i njom do kružnog toka u Potočarima na obilaznici Brčkog.

  • Dionica 2 za putnička vozila

U smijeru prema Brčkom iz pravca Bijeljine saobraćaj se usmjerava na obilaznicu Brčkog na kružnom toku u mjestu Gredice.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button