RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Brčko: Puni uspjeh Desetih likovnih susreta

Večeras će biti zaključeni deseti jubilarni Likovni susreti «Talija 2018» koji se održavaju u okviru kulturno-sportske manifestacije “Frančeskovi dani».

I na ovim likovnim susretima okupilo se 11 umjetnika iz Srbije, Hrvatske i BiH, koji su se ovog vikenda družili, razmjenjivali iskustva, ali i stvarali nova djela od kojih je dio ostao u fundusu brčanskog Udruženja likovnih i dramskih umjetnika «Talija».

“I ovogodišnji susreti u potpunosti su ispunili naša očekivanja jer smo uz kvalitetnu razmjenu iskustava imali i odlične uslove za rad, te umjetnički bili produktivni”, kazao je slikar iz Srbije, Ivan Grozdanovski.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Smanjuje se broj novozaraženih u Brčkom, danas samo tri nova slučaja oboljelih od virusa korona

Radio Brčko

Brčko: U bolničkom smještaju 83 pacijenta

Radio Brčko

Izlaznost glasača u Brčko distriktu BiH oko 47 posto

Admir Kadrić