Brčko

Brčko: U subotu komemorativni skup povodom smrti književnika Bekima Sejranovića

Povodom smrti književnika i prevodioca Bekima Sejranovića Bošnjačka zajednica kulture Preporod u Bosni i Hercegovini i organizacija Preporoda Brčko distrikta Bosne i Hercegovine organizuju komemorativni skup u Domu kulture u subotu u 12.00.

S obzirom na činjenicu da su još uvijek na snazi mjere Kriznog štaba kojima su javna okupljanja ograničena na 50 osoba, komemorativni skup će se održati uz poštovanje ove i drugih mjera i preporuka. Poštovaoci lika i djela Bekima Sejranovića koji žele prisustvovati komemorativnom skupu u Domu kulture potrebno je da potvrde svoj dolazak na facebook stranici BZK Preporod Brčko ili na e-mail adresi preporodbrcko@gmail.com

Za sve zainteresovane bit će obezbijeđen prijenos komemoracije uživo na portalima biserje.ba, otisak.ba,brcko.tv te BDC televiziji.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button