Brčko

Privremena obustava i zabrana saobraćaja u na dionici Regionalnog puta R 460 kroz Bukvik

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja, u vremenskom periodu od 27.05. do 03.06.2020. godine na dionici Regionalnog puta R460, od pružnog prelaza u mjestu Bukvik do mosta na rijeci Tinji, iz razloga izvođenja radova na Regionalnom putu R 460.

U navedene dane, saobraćaj će biti regulisan uz pomoć saobraćajne signalizacije, uz upute od strane organizatora i Policije Brčko distrikta BiH i isti će biti preusmjeravan alternativnim pravcima:

-iz pravca Tuzle: magistralni put M.1.8 Tuzla-Orašje kao i lokalni put L.1 Seonjaci- Ulice-Grbavica- Brčko,

-iz pravca Brčkog: magistralni put M.14.1 Brčko-Lončari, zatim magistralni put M.1.8 Orašje- Tuzla, kao i lokalni put L.7 Vitanovići-Ulice i lokalni put L1 Ulice- Seonjaci.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button