RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoVremeplov

Brčko: Za najbolje radnike nekada dodijeljivane zlatne značke

Iz lista „Graditelj“ danas podsjećamo na vijest koja je objavljena 29. novembra 1977. godine pod naslovom Priznanja najboljim u „Interpletu“, kada je 169 radnika dobilo priznanja.

Naravno riječ je o nagradama dodijeljenim radnicima Tekstilnog kombinata „Interplet“, za rezultate ostvarene u proizvodnji za devet mjeseci ali i za društveno-političku aktivnost.

Tom prilikom šest radnika su za svoj izuzetan rad dobili zlatne značke „Interpleta“, a 32 radnika plakete.

Pored toga, priznanja uz prigodne poklone su uručena i radnicimi za dugogodišnju vjernost kolektivu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.