RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Završena privredno- turistička manifestacija „Dani Voća“

Danas je završena dvodnevna privredno turistička manifestacija „Dani Voća“, u organizaciji Voćnog kluba Distrikta. Na Trgu mladih u Brčkom svoje proizvode građanima je predstavilo oko 50 izlagača iz BIH, Srbije, Hrvatske.

Savo Lukić koordinator Voćnog kluba“ kazao je da su zadovoljni ovogodišnjim sajmom.

„Ako se potrudimo da kvalitet proizvoda izlagača bude dobar, odnosno da posjetioci prepoznaju kvalitet, te posjećenost bude dobra onda smo zadovoljni“, dodao je Lukić.

Prema njegovim riječima najposjećeniji je bio štand Udruženja žena iz Devetaka, sa jako ukusnim i lijepim stajlingom, koji je naobičan za sajmove i festivale.

„Također Udruženje žena Bošnjakinja standardno uvijek su sa kvalitetnim delicijama i proizvodima. One su nam u ovih devet godina najveća podrška“, kazao je Lukić.

Ovom prilikom zahvalio se svima koji su pomogli organizaciju ovogodišnjeg sajma „Dani voća“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Danas i sutra “Dani voća 2022” na Trgu mladih

Gorana Antić

Voćni klub iz Brčkog započeo realizaciju projekta “Škola rakije”

Mirsad Arnautović

Брчко: Одржан новогодишњи базар

Vladimir Matijević