RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika prigodom Prvoga svibnja

Svim građanima i Sindikatu Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine u prigodi obilježavanja 1. svibnja – međunarodnoga praznika rada, upućujemo iskrene čestitke.

Želja nam je da ovaj praznik unatoč svim poteškoćama i ove godine proslavite u duhu poštivanja istinskih društvenih vrijednosti i da zajednički ustrajemo u stvaranju boljeg i prosperitetnijeg društva.

Vjerujemo da ćemo dodatnim naporima stvoriti nove vrijednosti i pozitivno okružеnje  za razvitak, nova rješenja i promjene te intenzivirati mjere na oživljavanju gospodarstva koje bi u narednom razdoblju pospješile zapošljavanje i osigurale bolju budućnost svih žitelja Brčko Distrikta BiH.

Sretan Međunarodni praznik rada!

 

DOGRADONAČELNIK                                                     GRADONAČELNIK

Esed Kadrić                                                                        dr. Anto Domić

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.