RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Svjetskog dana Crvenog krsta/križa i Crvenog polumjeseca

Povodom 8. maja – Svjetskog dana Crvenog krsta/križa i Crvenog polumjeseca upućujemo čestitke svim Vašim članovima, volonterima, plemenitim humanistima-dobrovoljnim davaocima krvi, saradnicima, donatorima i udruženjima, te mnogobrojnim pojedincima koji pomažu i doprinose ostvarivanju brojnih zadataka i ciljeva.

S obzirom da živimo u jako dinamičnom i turbulentnom vremenu opterećenom brojnim iznenadnim nesrećama i prirodnim katastrofama, Vaša humanitarna uloga je nemjerljiva.

Zahvaljujemo Vam na svemu što činite, ne samo u ovom vremenu pandemije koronavirusa, nego uvijek kada je ljudima potrebna pomoć, jer svojim humanitarnim djelovanjem činite velika djela.

Zahvaljujući Vašim plemenitim naporima simbol nade, spasa i olakšanja živi i traje!“

 

Dopredsjednik Skupštine                                              Predsjednik Skupštine

Ivo Filipović                                                                   Esed Kadrić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.