Brčko

Delegacija Kraljevine Holandije boravila u posjeti Policiji Brčko distrikta BiH

U službenoj posjeti Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine danas je boravila Delegacija Kraljevine Holandije koju su činili predstavnici iz oblasti sigurnosti.

Tokom posjete upriličen je radni sastanak šefa Policije Brčko distrikta BiH, Gorana Pisića i njegovih saradnika sa predstavnicima Delegacije Kraljevine Holandije u kojoj su bili regionalni koordinatori za sigurnost i stabilnost, kao i predstavnik Ministarstva sigurnosti Kraljevine Holandije i Savjetnik za pitanja sigurnosti/stabilnosti. Teme sastanka su se ticale sigurnosnih trendova, s posebnim akcentom na organizovani kriminal, ekstremizam i terorizam, migrantsku krizu, krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima.

Realizujući ovaj oblik saradnje Policija Brčko distrikta BiH je, i ovom prilikom, od strane drugih partnera prepoznata kao važan dio bezbjednosne arhitekture u borbi protiv svih vidova kriminaliteta.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button