RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Демос Брчко: Обавјештење за јавност у вези организације едукација из пројект менаџмента

УГ “Демос” Брчко дистрикт БиХ организује радионице у оквиру пројекта “Човјек сам колико имам људских права” на којима ће учесницима пружити основна знања из пројектног менаџмента и писања пројектних приједлога према донаторима.

Пројекат ће бити реализован за 3 групе по 12 учесника у јануару, марту и априлу. Планирана је обука за 30 учесника из НВО сектора и 6 учесника из Одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ који непосредно сарађују са НВО у Брчком.

Да би пројектом зближили даваоце средстава из Брчког и примаоце тих средстава, позивом молимо да Шефови матичних Одјељења изаберу 2 службеника из Пододјељења за подршку МЗ и НВО, 2 службеника из Одјељења за европске интеграције и 2 учесника из Одјељења за привредни развој, спорт и културу.

Свака НВО може кандидовати једног представника своје организације.

Према Одлуци УО УГ “Демос” Брчко број 01-01/22, првих 30 организација које се пријаве по временском слиједу е-поштом ће бити позване на радионице, а 6 мјеста су резервисана за представнике Владе Брчко дистрикта БиХ.

Радионице су планиране у конференцијској сали хотела “Јелена” у Брчком на сљедеће датуме:

Прва група: од 17.01.2022. до 22.01.2022. сваки дан од 09 до 13 часова. (10 оредставника НВО, 1 представник Пододјељења за подршку НВО и МЗ и 1 представник Одјељења за европске интеграције)

Друга група: од 07.03.2022. до 12.03.2022. сваки дан од 09 до 13 часова. (10 представника НВО, 1 представник Одјељења за привредни развој, спорт и културу и 1 представник Пододјељења за подршку НВО и МЗ)

Трећа група: од од 18.04.2022. до 24.04.2022. сваки дан од 09 до 13 часова. (10 представника НВО, 1 представник Одјељења за привредни развој, спорт и културу и представник Одјељења за европске интеграције)

На радионицама ће за учеснике бити обезбијеђено освјежење у току и ручак са избором јела након завршене радионице. Образац пријаве за НВО се налази у прилогу. Пријаве слати на е-пошту: инфо@демосбд.орг најкасније до 12.01.2022. Учесници који буду одабрани ће бити обавјештени до 14.01.2022. у коју групу су уврштени и када ће бити њихова обука.

Агенда радионице ће накнадно бити достављена пријављеним учесницима.

Донатор пројекта је Влада Брчко дистрикта БиХ, Одјељење за стручне и административне послове.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Povremena obustava saobraćaja na zaobilaznici oko Brčkog u zoni naselja Grbavica

Radio Brčko

СНСД и Демос у колицији на локалним изборима-Подршка Милићу за нови мандат градоначелника

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце – радно вријеме благајне и даље до 15:00 часова

Radio Brčko