RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

DISTRICT TEAM VAS POZIVA NA KINO NOĆ

Ekipa iz District team-a poziva Vas na “MOVIE NIGHTS”. Dragi filmoljupci, evo prilike da se zajedno družimo za vikend 22-og i 23-eg Juna i napravimo dobru atmosferu. S obzirom da naš grad još uvijek nema kino, evo prilike da sami napravimo svoje kino.

22.juni “Horror night”- Omladinski centar Brčko 19:00h.
23.juni “Comedy night”- Omladinski centar Brčko 19:00h.

BESPLATAN ULAZ I GRICKALICE ZA SVE GOSTE

U sklopu projekta “PRO-budućnost District team sprovodi svoje projektne aktivnosti.

O Projektu PRO-BUDUĆNOST!

Projekat Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Povjerenje, razumijevanje, odgovornost za budućnost (PRO–Budućnost) implementira humanitarna i razvojna agencija Catholic Relief Services (CRS),
u partnerstvu s Institutom za razvoj mladih KULT, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzla,  Helsinškim parlamentom građana Banja Luka, Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini i Nansen dijalog centrom Mostar.

Osnovni cilj projekta je da, zajedno sa ključnim društvenim akterima,  radimo na postizanju održivog i dugotrajnog mira i ojačamo međusobno povjerenje  i razumijevanje među građanima različitih etničkih i vjerskih grupa.

To su preduslovi za ostvarivanje konteksta koji će omogućiti bolji život svim građanima i narodima u Bosni i Hercegovini.
Stoga, u projekat su uključeni ključni akteri iz političke, vjerske i medijske sfere,  te različite grupe građana, s ciljem da pomirenje i unaprijeđeno povjerenje vode ka pozitivnim društvenim promjenama širom BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.