RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

FK “Željezničar” i BBI banka nastavljaju saradnju

Slijedeći zajedničke poslovne ciljeve koji su bazirani na ostvarivanju vrhunskih rezultata na svim poljima, Fudbalski klub “Željezničar” i Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, potpisali su ugovor o saradnji i u 2019. godini. Time je BBI banka dobila status dugoročnog i pouzdanog partnera odnosno društveno odgovorne kompanije koja u kontinutitetu nastavlja podržavati razvoj bh. sporta i pružati doprinos radu i uspjesima FK “Željezničar”.

„Veoma uspješna saradnja između dva brenda odvija se već duži niz godina, uz odličnu komunikaciju, saradnju i ostvarivanje pozitivnih efekata za obje institucije. BBI banka je ponosni sponzor FK “Željezničar”, kao i drugim kolektivima širom Bosne i Hercegovine. Nastavićemo i u budućnosti u okviru naših mogućnosti biti pouzdan partner, potvrđujući našu neupitnu opredijeljenost razvoju Bosne i Hercegovine“, kazao je Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International, ujedno zaželivši sreću i uspjeh svim kategorijama FK “Željezničar” u predstojećoj sezoni 2019/20.

BBI banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa principima islamskog bankarstva. Bosna Bank International d.d. Sarajevo danas je jedna od najbrže rastućih banaka u Bosni i Hercegovini, koja u 35 filijala, podružnica i poslovnica u svakom dijelu Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima.

Više informacija o BBI banci dostupno je na zvaničnoj web stranici www.bbi.ba, kao i na www.prenesiplatu.ba, a sve detalje o ponudama BBI banke zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog info telefona 0800 200 20 ili posjetom najbližnoj poslovnici BBI.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu na takmičenje „Transformers Roadshow“ produžen do 16. 09.2019.

Radio Brčko

Sarajevo Halal Fair 2019 predstavljen u Hrvatskoj

Radio Brčko

Takmičenje „Transformers Roadshow“ stiže u Bosnu i Hercegovinu

Radio Brčko